Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

MoveTown-challenge daagt uit: "Samen sporten, deze zomer samen feesten"

 

MoveTown-challenge daagt uit: "Samen sporten, deze zomer samen feesten"

De pandemie doet mensen minder sporten, maar soms ontstaan er toch leuke challenges. Eén daarvan is MoveTown. Daarbij is het de bedoeling om voor eind augustus een bepaalde afstand te lopen of te fietsen. Als je de afstand haalt, dan krijg je een ticket voor een exclusief feestje. Er hebben zich al 200 mensen hebben ingeschreven.

De MoveTown-challenge is simpel: daag jezelf uit om voor eind augustus een bepaalde afstand te lopen of te fietsen. Koop je uitdaging op de website, hou je gegevens bij met de sportapp Strava, en win een mooie prijs. “De basisuitdaging is 150 kilometer lopen of 750 kilometer fietsen”, zegt initiatiefnemer Maarten Raes. “Het is begonnen vorig jaar met een klein WhatsApp-groepje. De uitdaging om toen in een maand tijd 100 kilometer te lopen, werd een enorm succes.”

Aan die uitdaging plakt MoveTown nu dus een vervolg met een uitdaging voor zeven maanden. Inschrijven kan nog tot het einde van de maand. “Waar het feestje plaatsvindt? Dat blijft voorlopig geheim”, aldus Raes.

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

Beestig goed bezig! Afl.02

In ‘Beestig goed bezig’ bezoeken we mensen die zich inzetten voor het welzijn van de dieren. Dierenarts Peter Mievis geeft enkele tips hoe je het best een huisdier kan houden. En we gaan langs bij Pascale die een erkende Cattery heeft. Schattiger dan dit wordt het niet!

VIVA! Wijnen Vinea

VIVA! trekt naar Vinea in Eizeringen (Lennik). Bij de zussen Inge en Eva spat de liefde en de kennis voor wijnen ervan af. Hou alvast je agenda bij de hand, want binnenkort houden ze opendeurdagen.

Rondje Rand: In de Oude Smis van Mekinge

Dit weekend houden we halt 'In de Oude Smis van Mekingen', een landelijke herberg in Sint-Pieters-Leeuw. Naar verluidt bestaat deze kroeg al meer dan 165 jaar. Annie Stiens is de waardin van de vierde staat generatie en is nog lang niet van plan om er de brui aan te geven.

VIVA! Herfst Evolve Fashion Grimbergen

In VIVA! Herfst staat de volslanke mode centraal. Bij Evolve Fashion in Grimbergen zorgen Daphne en Pascale ervoor dat elke vrouw zich welkom voelt en elke klant zijn persoonlijkheid passend getoond wordt. Voorts krijg je heel wat tips, trends en meer info over hun modeshow mee.