Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Nieuwsneuzen Campus Wemmel proeven van het Brussels Chocoladesalon

Nieuwsneuzen Campus Wemmel proeven van het Brussels Chocoladesalon

Enkele studenten Hotel aan de Campus Wemmel bezochten dit weekend het Chocoladesalon in Tour & Taxis. Vooral de nieuwigheden zoals een 3D-printer voor chocoladeprints, bier en mojito met chocolade en de modeshow van jurken in chocolade vonden ze bijzonder fascinerend. 

Het vierde Chocoladesalon in Tours & Taxis was opnieuw een zeer smakelijke editie met meer dan 80 deelnemers. Onder hen heel wat chocolatiers, patissiers, banketbakkers, ontwerpers en cacao-experts. Op het programma stonden doorlopend degustaties, kookdemonstraties, patisserieworkshops, conferenties, workshops voor kinderen en tentoonstellingen. Voor elke bezoeker werd het dus opnieuw een unieke gastronomische ervaring.

Tiffany Lerminiau studente Hotel aan Campus Wemmel ging dit weekend samen met een vriendin een kijkje nemen. Vooral de nieuwigheden zoals een 3D-printer voor chocoladeprints, bier en mojito met chocolade en de modeshow van jurken in chocolade vonden ze zeer fascinerend. Ook de aanwezigheid van beroemde chocolatiers zoals o.a. Julien Lapraille, sprak tot de verbeelding. De nieuwsneuzen van Campus Wemmel maakten alvast onderstaand beeldverslag.