Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Nieuwsneuzen Campus Wemmel proeven van het Brussels Chocoladesalon

 

Nieuwsneuzen Campus Wemmel proeven van het Brussels Chocoladesalon

Enkele studenten Hotel aan de Campus Wemmel bezochten dit weekend het Chocoladesalon in Tour & Taxis. Vooral de nieuwigheden zoals een 3D-printer voor chocoladeprints, bier en mojito met chocolade en de modeshow van jurken in chocolade vonden ze bijzonder fascinerend. 

Het vierde Chocoladesalon in Tours & Taxis was opnieuw een zeer smakelijke editie met meer dan 80 deelnemers. Onder hen heel wat chocolatiers, patissiers, banketbakkers, ontwerpers en cacao-experts. Op het programma stonden doorlopend degustaties, kookdemonstraties, patisserieworkshops, conferenties, workshops voor kinderen en tentoonstellingen. Voor elke bezoeker werd het dus opnieuw een unieke gastronomische ervaring.

Tiffany Lerminiau studente Hotel aan Campus Wemmel ging dit weekend samen met een vriendin een kijkje nemen. Vooral de nieuwigheden zoals een 3D-printer voor chocoladeprints, bier en mojito met chocolade en de modeshow van jurken in chocolade vonden ze zeer fascinerend. Ook de aanwezigheid van beroemde chocolatiers zoals o.a. Julien Lapraille, sprak tot de verbeelding. De nieuwsneuzen van Campus Wemmel maakten alvast onderstaand beeldverslag. 

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

NIEUWS 19/10/2021

Bekijk hier het nieuws van dinsdag 19 oktober.

SPORT 18/10/2021

Bekijk hier de sport van maandag 18 oktober.

NIEUWS 18/10/2021

Bekijk hier het nieuws van maandag 18 oktober.

Beestig goed bezig! Afl.02

In ‘Beestig goed bezig’ bezoeken we mensen die zich inzetten voor het welzijn van de dieren. Dierenarts Peter Mievis geeft enkele tips hoe je het best een huisdier kan houden. En we gaan langs bij Pascale die een erkende Cattery heeft. Schattiger dan dit wordt het niet!