Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Opsporingsbericht: daders inbraakpoging Buizingen

Opsporingsbericht: daders inbraakpoging Buizingen

De politie en het parket van Halle-Vilvoorde zijn op zoek naar de twee daders van een inbraakpoging in een Lukoiltankstation in Buizingen eind vorig jaar.

 

Op 28 november probeerden ze met een houweel binnen te breken in het tankstation 'Lukoil' in de Alsembergsesteenweg 19 in Buizingen. Daarvoor dienden ze eerst een rolluik te demonteren om vervolgens een ruit in te slaan. Hierop trad het alarmsysteem in werking en werd er een dikke rook in het station verspreid. De daders sloegen op de vlucht. 

De eerste dader is een blanke man tussen 25 en 30 jaar, is ongeveer 1m80 groot en heeft een normale lichaamsbouw . 
Hij droeg die dag een ¾ donkere parka met kap, een jeans, 1 handschoen en een  zwarte muts met embleem op. Hij draagt een oorbel in zijn linker oor.

De tweede dader heeft een getaande huidskleur en is vermoedelijk 30 jaar oud en tussen 1m70 en 1m75 groot. Hij had een normale lichaamsbouw en droeg een donkere parka met kap en een jeansbroek.

Herkent u de mannen op de bewakingsbeelden of heeft u meer informatie over deze feiten? Tips zijn welkom via het gratis nummer 0800 30300 of via opsporingen@politie.be.

Discretie wordt verzekerd.