Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Randsporters: nieuwe online club voor wandel-, fiets- en looproutes in de Vlaamse Rand

 

Randsporters: nieuwe online club voor wandel-, fiets- en looproutes in de Vlaamse Rand

‘Randsporters’, zo heet de nieuwe club op de populaire sportapp Strava. “Met Randsporters willen we een online ontmoetingsplek zijn waar lopers, fietsers en wandelaars hun favoriete routes in de Vlaamse Rand kunnen uitwisselen”, zegt Leeuwenaar en initiatiefnemer Jeroen Tiebout.

De coronacrisis doet ons met z’n allen meer bewegen, ook in de Vlaamse Rand. Veel sporters zijn op zoek naar nieuwe routes om wat meer afwisseling in hun wandel-, fiets- en looptochten te brengen. Leeuwenaar en sportieveling Jeroen Tiebout richtte daarom de online-club ‘Randsporters’ op op de populaire sportapp Strava. “We kunnen elkaar nieuwe trajecten leren kennen. Zo moedigen we elkaar aan om meer buiten te komen en te bewegen”, zegt de initiatiefnemer. “Een win-win, vol nieuwe ontdekkingen in de mooie Vlaamse Rand”, vindt Tiebout. “Via de Randsporters deel je al je loop-, fiets- en wandelroutes met de andere leden van de groep en inspireer je andere Randsporters om hetzelfde traject te volgen. Een eenvoudige en aangename manier om beweegtips uit te wisselen. Sporten is in coronatijden vaak een eenzame bezigheid, maar via deze weg blijven we virtueel met elkaar verbonden”. Lid worden kan via deze link.

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

Beestig goed bezig! Afl.02

In ‘Beestig goed bezig’ bezoeken we mensen die zich inzetten voor het welzijn van de dieren. Dierenarts Peter Mievis geeft enkele tips hoe je het best een huisdier kan houden. En we gaan langs bij Pascale die een erkende Cattery heeft. Schattiger dan dit wordt het niet!

VIVA! Wijnen Vinea

VIVA! trekt naar Vinea in Eizeringen (Lennik). Bij de zussen Inge en Eva spat de liefde en de kennis voor wijnen ervan af. Hou alvast je agenda bij de hand, want binnenkort houden ze opendeurdagen.

Rondje Rand: In de Oude Smis van Mekinge

Dit weekend houden we halt 'In de Oude Smis van Mekingen', een landelijke herberg in Sint-Pieters-Leeuw. Naar verluidt bestaat deze kroeg al meer dan 165 jaar. Annie Stiens is de waardin van de vierde staat generatie en is nog lang niet van plan om er de brui aan te geven.

VIVA! Herfst Evolve Fashion Grimbergen

In VIVA! Herfst staat de volslanke mode centraal. Bij Evolve Fashion in Grimbergen zorgen Daphne en Pascale ervoor dat elke vrouw zich welkom voelt en elke klant zijn persoonlijkheid passend getoond wordt. Voorts krijg je heel wat tips, trends en meer info over hun modeshow mee.