Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Urbanus, de musical: ‘de onnozelste van deze eeuw'

 

Urbanus, de musical: ‘de onnozelste van deze eeuw'

In Tollembeek is vanochtend de cast van ‘Urbanus, de musical’ voorgesteld. Jonas Van Thielen speelt de rol van de Pajotse komiek, Stany Crets regisseert.

“Stany Crets regisseert op basis van heel het geschifte oeuvre van Urbanus en lijftekenaar Willy Linthout een gloednieuwe musical voor de jeugd van 2 tot 215”, klinkt het bij theaterproducent Deep Brigde. “We hebben nog geen tagline, maar ‘onnozelste musical van deze eeuw en de volgende’ klinkt alvast niet slecht.” Jonas Van Thielen speelt in de musical de rol van Urbanus. Ook Bart Vanneste (aka Freddy De Vadder), Veerle Malschaert, Gunter Lamoot, Ann Van den Broeck en Koen Van Impe doen mee. De musical wordt vanaf 16 oktober 2020 op de planken gebracht van de Antwerpse Stadsschouwburg, de Gentse Capitole en het Hasseltse Ethias Theater.

Meer hierover vanavond in ons nieuws vanaf 18u.

 

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

Beestig goed bezig! Afl.02

In ‘Beestig goed bezig’ bezoeken we mensen die zich inzetten voor het welzijn van de dieren. Dierenarts Peter Mievis geeft enkele tips hoe je het best een huisdier kan houden. En we gaan langs bij Pascale die een erkende Cattery heeft. Schattiger dan dit wordt het niet!

VIVA! Wijnen Vinea

VIVA! trekt naar Vinea in Eizeringen (Lennik). Bij de zussen Inge en Eva spat de liefde en de kennis voor wijnen ervan af. Hou alvast je agenda bij de hand, want binnenkort houden ze opendeurdagen.

Rondje Rand: In de Oude Smis van Mekinge

Dit weekend houden we halt 'In de Oude Smis van Mekingen', een landelijke herberg in Sint-Pieters-Leeuw. Naar verluidt bestaat deze kroeg al meer dan 165 jaar. Annie Stiens is de waardin van de vierde staat generatie en is nog lang niet van plan om er de brui aan te geven.

VIVA! Herfst Evolve Fashion Grimbergen

In VIVA! Herfst staat de volslanke mode centraal. Bij Evolve Fashion in Grimbergen zorgen Daphne en Pascale ervoor dat elke vrouw zich welkom voelt en elke klant zijn persoonlijkheid passend getoond wordt. Voorts krijg je heel wat tips, trends en meer info over hun modeshow mee.