Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Vaccinatiecentrum Druivenstreek verhuist naar Tervuren

 

Vaccinatiecentrum Druivenstreek verhuist naar Tervuren

Het vaccinatiecentrum van Eerstelijnszone Druivenstreek verhuist naar een gebouw van de FOD Financiën in Tervuren. De centra in De Maalderij in Sterrebeek en de Markthal in Overijse sluiten de komende dagen definitief de deuren. 

Inwoners uit Hoeilaart, Overijse, Tervuren, Zaventem, Wezembeek-Oppem en Kraainem die de komende weken en maanden een derde prik moeten krijgen, moeten daarvoor naar Tervuren. In totaal gaat het om zo'n 17.500 inwoners. Een gebouw van de FOD Financiën wordt de nieuwe locatie voor het vaccinatiecentrum van de Eerstelijnszone Druivenstreek. "Op de locatie is vandaag al een drive-intestcentrum, dus inwoners zijn vertrouwd met de plek", zegt Dirk Devroey van Eerstelijnszone Druivenstreek. "Bovendien is Tervuren centraal gelegen in de regio. Het is de bedoeling om begin november het centrum te openen."

Foto: Gemeente Tervuren

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

SPORT 25/10/2021

Bekijk hier de sport van maandag 25 oktober.

NIEUWS 25/10/2021

Bekijk hier het nieuws van maandag 25 oktober.

Vlaanderen Regionaal 24/10/2021

In Vlaanderen Regionaal kijk je met Felice Dekens naar de leukste of meest spraakmakende reportages van de andere regionale zenders.

VIVA! Wijnen: Wijnkasteel Genoels-Elderen / Wijnkasteel Vandeurzen

In VIVA! Wijnen blikken we terug op onze uitstap naar 2 wijnkastelen die RINGtv vorig jaar organiseerde. Met onze kijkers brachten we een bezoek aan wijnkasteel Genoels-Elderen in het Limburgse Haspengouw en wijnkasteel Vandeurzen in het Vlaams-Brabantse Hageland.