nik.jpg

Vangrunderbeek scoorde het mooiste doelpunt van 2018

zon 6 jan 2019

Vandaag vond de ontknoping van onze wedstrijd rond het mooiste doelpunt van het jaar plaats. Onze sportredactie selecteerde de vijf knapste doelpunten die in 2018 door ploegen uit onze regio zijn gescoord. Via onze website kon u stemmen op wat volgens u het mooiste doelpunt is. Zo’n 850 voetballiefhebbers brachten hun stem uit, maar welke voetballer ging met de titel lopen?

Op de vijfde plaats eindigt een prima vrije trap van Connor Laerenbergh van Wolvertem-Merchtem. Laerenbergh kreeg 63 stemmen achter zijn naam.

134 mensen stemden voor de verre lobbal, een grote boogbal over de doelman, van Jason De Bie van Asse-Zellik. Daarmee eindigt De Bie vierde.

De derde plaats is voor Glenn De Coen  van Leeuwkens Teralfene. De Coen kreeg 188 stemmen voor zijn hoekschop rechtstreeks in doel.

Met amper zes stemmen meer eindigt Hakim Borhsasar van Overijse op de tweede plaats. Het technisch verfijnd doelpunt van de goaltjesdief veroverde de harten van 194 RINGtv-kijkers.

De absolute winnaar met 268 stemmen is Nik Vangrunderbeek. Vangrunderbeek speelt nu voor Kampenhout, maar voor zijn ex-ploeg Londerzeel scoorde hij dit jaar een pareltje. Deze week belonen we Vangrunderbeek met een mooie verrassing. Wat hem te wachten staat, zie je volgende week in RINGtv Sport.