Asse-Lennik start competitie met 0-3 overwinning tegen VDK Gent

maa 13 okt 2014

Asse-Lennik heeft zijn start in de competitie niet gemist.  Het won de eerste wedstrijd van het seizoen vorige zaterdag met 0-3 van VDK Gent.

De Gentenaars begonnen het best aan de partij.  Niet alleen het blok stond op punt, ook de aanval. De Zweed Linus Tholse bracht de thuisploeg 8-6 voor in de eerste set.  Maar de Pajotten bleven kalm, kwamen terug en pakte uiteindelijk de eerste set met 21-25.

Ook in de tweede set was Gent aanvankelijk de betere ploeg.  Maar net als in de eerste set kon Gent de voorsprong niet vasthouden. Via een sterke Robin Overbeeke pakte Asse-Lennik ook de tweede set met 20-25.

In set drie bouwde Asse-Lennik al snel een comfortabele voorsprong uit en gaf die niet meer uit handen.  20-25 en dus 0-3.   In RINGtv-Sport vanavond hebben we alvast een gesprek met coach Johan Devoghel.