Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Eerste nederlaag voor Tempo Overijse

Eerste nederlaag voor Tempo Overijse

Tempo Overijse heeft dit weekend in vierde klasse B zijn eerste nederlaag van het seizoen geleden tegen de nummer 2 Franc Borains.  Asse-Lennik is het nieuwe volleybalseizoen meteen begonnen met een stevige 3-0 overwinning tegen VDK Gent. Dit en nog vele andere uitslagen van de topploegen uit onze regio lees je hier.

VOETBAL

In de tweede klasse van het voetbal heeft Woluwe-Zaventem opnieuw een nederlaag geleden.  Het verloor met 1-3 van St.-Truidense W.  In de stand is Woluwe-Zaventem voorlaatste met 7 punten.  

In de derde klasse A van het voetbal won Londerzeel met 3-1 van Sint-Eloois-Winkel.  Londerzeel staat nu tweede op drie punten van leider Koksijde.  Een verslag en reacties krijg je maandag in RINGtv-Sport.  

In de derde klasse B van het voetbal  verloor Grimbergen met 3-2 van Visé.  Ook Diegem-Sport leed gisteren een '0-1'-nederlaag op eigen veld tegen Sprimont Comblain Sport, de nummer 3 uit het klassement. Grimbergen zakt naar de 13-de plaats.  Diegem staat voorlaatste met amper 3 punten.   

In vierde klasse B heeft Tempo Overijse zijn eerste nederlaag van het seizoen geleden.  Het verloor met 1-0 van Francs Borains.  Tempo staat nog steeds bovenaan het klassement met  21 punten.  Dat zijn er evenveel als Francs Borains, de nummer 2 in het klassement. Sterrebeek won met 0-1 van Acrenoise en staat nu op een gedeelde 4de plaats op 7 punten van Tempo Overijse.  Zaterdag speelde Pepingen 3-3 gelijk tegen US Assese.  Wolvertem leed een 2-1 nederlaag op het veld van Schaarbeek.   In het klassement blijft Wolvertem hekkensluiter  met 6 punten.  Pepingen staat op een gedeelde 9de plaats.

VOLLEYBAL

Asse-Lennik heeft de competitiestart niet gemist.  Het won met 0-3 op het veld van VDK Gent.  Setstanden waren  21-25, 20-25 en 20-25.  Een uitgebreid verslag krijg je maandag in RINGtv-Sport.

BASKETBAL

En in de tweede klasse van het basketbal blijven de nederlagen zich opstapelen bij BAVI Vilvoorde.  Het kreeg gisteren een stevige ‘71-48’-pandoering te verwerken op het veld van Basics Melsele.  Vilvoorde staat nu voorlaatste met 5 punten.  

RINGtv-Sport (maandag na het nieuws)

Naast een verslag van de wedstrijd VDK Gent - Asse-Lennik krijg je maandag in RINGtv sport een verslag van de voetbalwedstrijd Londerzeel-Sint-Eloois-Winkel (derde klasse A).  De sportredactie gaat ook op pad met de schoonbroers Jürgen Roelandts en Jens Debusschere.  Gooikenaar Kris Vansnick blikt terug op het succesvol WK-verhaal van de Yellow Tigers. En tot slot krijg je een verslag van de Patattencross in Nossegem.  Afspraak maandag na het nieuws in RINGtv-Sport.