Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

G-sportclub DAIS viert 20ste verjaardag met sportfeest

G-sportclub DAIS viert 20ste verjaardag met sportfeest

Ze hebben er een jaartje op moeten wachten door corona, maar dit weekend kon G-sportclub DAIS dan toch z’n twintigste verjaardag vieren. Dat gebeurde met een groot sportfeest in Roosdaal.

 

DAIS vzw is de grootste G-sportclub uit de regio. “We zijn actief in 9 sporttakken waarvan 1 in samenwerking met een valide club”, vertelt Marc Van Damme, oprichter van DAIS vzw. “Zo stuurt DAIS in totaal ongeveer 200 sporters met een beperking aan. Ze komen uit het Pajottenland en de Denderstreek en zelfs daarbuiten om wekelijks te trainen.” DAIS staat voor Doe Aan Integratie door Sport. In de toekomst wil de club nog meer G-sporters bereiken.

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

VIVA! Feestspecial Botanica Veltem

Bij tuincentrum Botanica uit Veltem kan je inspiratie opdoen voor de feestdagen op hun prachtige kerstmarkt.

VIVA! Wijnen: Op wijnuitstap met RINGtv

Van 3 tot 5 december vindt in Court-Saint-Etienne opnieuw het Salon Saint-Vincent du Vin et du Fromage plaats. Begin november trokken de kijkers van RINGtv naar een soortgelijke wijnbeurs in Spy. Voorts brengen we een bezoek aan het Domaine Viticole du Chenoy, het levende bewijs dat België...

VIVA! Feestspecial Valentino Schepdaal

Sinterklaas brengt een bezoek aan Valentino Chocolatier in Schepdaal. Hij ontdekt er hoe de chocoladen figuurtjes gemaakt worden.

NIEUWS 26/11/2021

Bekijk hier het nieuws van vrijdag 26 november.