fp_futsal_halle_gooik_groepsfoto2_2015.jpg

Halle-Gooik wint heenronde Benecup

zon 20 dec 2015

In het Futsal heeft Halle-Gooik de heenronde van de Benecup met 3-6 gewonnen van Den Hommel. Sabati en Manfroi troffen twee keer in doel, Leo en Dujacquier elk één keer. 

[[{"type":"media","viewmode":"mediaoriginal","fid":"39728","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"813","width":"610"}}]]

Op de Facebookpagina van FP Halle-Gooik geeft manager Lieven Baert een reactie op de westrdijd "We speelden niet onze beste wedstrijd, Den Hommel begon zelfs het beste aan de match. Pas halverwege de eerste helft kwamen we onder stoom. We duwden door en kwamen snel op 0-3. Vanaf dan speelden we verstandig en rustig de wedstrijd uit. Bij ons waren Manfroi en Sababti top! Ik moet onze supportersclub de Blue Leopards bedanken voor hun aanwezigheid, opnieuw massaal... Het feestje in de Hollandse kantine was nooit gezien. Een Belgische polonaise op Nederlandse schlagers. Het was even genieten van een mooie avond. Mijn felicitaties ook aan de KNVB en Den Hommel voor de mooie organisatie van deze geslaagde heenwedstrijd. Wij laden ons nog één keer op voor maandag, de bekermatch thuis tegen Morlanwelz. Nadien krijgen we verdiende rust."