supporters_rd_2606_3.jpg

Hier is dat Duivels feestje!

vrij 1 jul 2016

Vanavond kunnen de Belgen een einde maken aan de opmars van Wales op het EK. De levensbelangrijke kwartfinale wordt om 21u afgewerkt in het Stade Pierre Mauroy in Rijsel. De wedstrijd is al lang uitverkocht en de politie heeft de fans ook opgeroepen om niet af te zakken naar het supportersdorp in het hart van de stad. Maar gelukkig zijn er tal van pleinen en locaties in de eigen regio waar je de duivelse thriller live kan volgen. Een overzicht.

Meise

In Meise kan je de wedstrijd op groot scherm volgen ter hoogte van de bibliotheek.

Kampenhout

In Kampenhout staat er een groot scherm in de sporthal. Hiervoor wordt samengewerkt met verschillende sportclubs. Zo stropen onder meer ZVC Mavericks United, ZVC Spartak Relst, VK Berg-Op en KMS Racing Team de mouwen om opnieuw de sfeer van een echt stadion na te bootsen.

Halle

In Halle staan er grote schermen op het Possozplein, de Beestenmarkt en de Grote Markt. Om veiligheidsredenen vraagt de politie wel om rugzakken en dergelijke thuis te laten. Ook in sportcafé De Bres kan je de wedstrijd van de waarheid op groot scherm volgen. In deelgemeente Lembeek staat er een reuzescherm op het Claesplein. In Essenbeek is dat op het Kerkplein.

Vilvoorde

In Vilvoorde is de Grote Markt the 'place to be’. De stad Vilvoorde werkt hiervoor samen met 8 horecazaken.

Lennik

In Lennik wordt de markt omgetoverd tot een supportersparadijs. De horecazaken en enkele lokale handelaars slaan hiervoor de handen in elkaar.

Ternat

Ook Ternat wordt vanavond andermaal een duivels dorp met een reuzenscherm aan het sportcentrum.

Dilbeek

In Dilbeek is er een EK-Pop-Up Bar aan de Spanjeberg 4-6. Voorts staan er grote schermen in het Saviocentrum, CC De Westrand en in het centrum van Itterbeek.

Grimbergen

In Grimbergen is de thriller tegen Wales te volgen op de parking van het Prinsenbos. Tal van verenigingen zullen er zorgen voor drank- en eetstandjes.

Kapelle-op-den-Bos

In Kapelle-op-den-Bos zal een groot LED scherm (16m²) neergepoot worden aan het JOC. Dat is het jeugdontmoetingscentrum aan de Guido Gezellelaan. 

Overijse

In Overijse wordt GC De Bosuil vanavond andermaal heel duivels.

Andere locaties

Wellicht zijn we nog een aantal locaties vergeten. Laat het ons weten via deze link.