Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Opnieuw geen punten voor SK Pepingen-Halle

Opnieuw geen punten voor SK Pepingen-Halle

SK Pepingen-Halle nam het in tweede nationale vandaag op tegen de City Pirates uit Antwerpen.  Een belangrijk duel want Pepingen-Halle kon dit seizoen nog maar 1 keer winnen.

De Pirates stonden in de rangschikking van tweede nationale twaalfde met vijf punten.  In een evenwichtige partij waren het de bezoekers die een eerste keer toesloegen, Ernst zorgde voor de 0-1 voorsprong. Pepingen-Halle liet zich niet uit zijn lood slaan en kwam voor de rust nog op gelijke hoogte via Figys. In de tweede helft leek de thuisploeg de betere, groot was dan ook de verbazing wanneer na mistasten in de verdediging Sawaneh de bezoekers weer op voorsprong bracht. Pepingen-Halle kwam nog een paar keer dicht bij de gelijkmaker, maar had het geluk niet aan zijn zijde vandaag. Het verloor van City Pirates en pakt zo een troosteloze 3 op 21.

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

VIVA! Feestspecial Botanica Veltem

Bij tuincentrum Botanica uit Veltem kan je inspiratie opdoen voor de feestdagen op hun prachtige kerstmarkt.

VIVA! Wijnen: Op wijnuitstap met RINGtv

Van 3 tot 5 december vindt in Court-Saint-Etienne opnieuw het Salon Saint-Vincent du Vin et du Fromage plaats. Begin november trokken de kijkers van RINGtv naar een soortgelijke wijnbeurs in Spy. Voorts brengen we een bezoek aan het Domaine Viticole du Chenoy, het levende bewijs dat België...

VIVA! Feestspecial Valentino Schepdaal

Sinterklaas brengt een bezoek aan Valentino Chocolatier in Schepdaal. Hij ontdekt er hoe de chocoladen figuurtjes gemaakt worden.

NIEUWS 26/11/2021

Bekijk hier het nieuws van vrijdag 26 november.