Pepingen-Halle blijft met lege handen achter na nederlaag tegen Londerzeel

maa 13 feb 2023

Pepingen-Halle heeft in eigen huis verloren van Londerzeel. De wedstrijd bleek te eindigen op een billijk gelijkspel, maar in de slotfase graaide Londerzeel de drie punten mee huiswaarts. De ploeg krijgt daardoor wat meer ademruimte, Pepingen-Halle blijft onderin bengelen.

Zowel Pepingen-Halle als Londerzeel hebben punten nodig om zich zo snel mogelijk van het behoud te verzekeren. Ze gaan er dan ook vol voor en dat is er aan te zien, want zowel Pepingen-Halle als Londerzeel krijgen enkele mooie kansen. Het is de thuisploeg die het eerst de netten doet trillen. Bosmans staat op de goede plek om 1-0 binnen te duwen. De reactie van de bezoekers laat even op zich wachten maar nog voor de rust hangt Laureys de bordjes weer gelijk 1-1.

Na de rust blijven Pepingen-Halle en Londerzeel de kansen de nek om wringen. Tot Vandenbrande er doorheen wordt gestuurd en hij werkt ook af 2-1 voor de thuisploeg. Londerzeel laat de moed niet zakken en een gemeten voorzet wordt door Yildiz binnen gekopt 2-2. De match lijkt op een gelijk spel af te stevenen maar dat is zonder Siebens gerekend. Hij maakt er drie minuten voor tijd 2-3 van. Zo wint Londerzeel en blijft Pepingen-Halle met lege handen achter.