Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Tempo Overijse delft het onderspit in topper tegen Lochristi

 

Tempo Overijse delft het onderspit in topper tegen Lochristi

Tempo Overijse heeft zaterdagavond de topper tegen Lochristi verloren. In het Begijnhofstadion ging Overijse met 0-1 de boot in.

 

Tempo Overijse en Lochristi stonden na vijf speeldagen gedeeld derde met 10 punten. De Oost-Vlamingen zijn één van de titelkandidaten in derde nationale en dat was er aan te zien zaterdagavond. De bezoekers namen het heft in handen en lieten met mooi combinatievoetbal Overijse achter een ongrijpbare bal lopen. Na twintig minuten leverde dat een eerste doelpunt: 0-1 op via Braem na een perfect uitgevoerde tegenaanval.

Na de rust toonde Overijse zich veel gretiger, maar kon de druk niet in veel doelgevaar omzetten. Op basis van een goede tweede helft verdiende Overijse een gelijkspeel, maar het blijkt met lege handen achter. 0-1 is de eindstand. Tempo zakt door de thuisnederlaag naar de 6de plaats in het klassement.
 

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

Beestig goed bezig! Afl.02

In ‘Beestig goed bezig’ bezoeken we mensen die zich inzetten voor het welzijn van de dieren. Dierenarts Peter Mievis geeft enkele tips hoe je het best een huisdier kan houden. En we gaan langs bij Pascale die een erkende Cattery heeft. Schattiger dan dit wordt het niet!

VIVA! Wijnen Vinea

VIVA! trekt naar Vinea in Eizeringen (Lennik). Bij de zussen Inge en Eva spat de liefde en de kennis voor wijnen ervan af. Hou alvast je agenda bij de hand, want binnenkort houden ze opendeurdagen.

Rondje Rand: In de Oude Smis van Mekinge

Dit weekend houden we halt 'In de Oude Smis van Mekingen', een landelijke herberg in Sint-Pieters-Leeuw. Naar verluidt bestaat deze kroeg al meer dan 165 jaar. Annie Stiens is de waardin van de vierde staat generatie en is nog lang niet van plan om er de brui aan te geven.

VIVA! Herfst Evolve Fashion Grimbergen

In VIVA! Herfst staat de volslanke mode centraal. Bij Evolve Fashion in Grimbergen zorgen Daphne en Pascale ervoor dat elke vrouw zich welkom voelt en elke klant zijn persoonlijkheid passend getoond wordt. Voorts krijg je heel wat tips, trends en meer info over hun modeshow mee.