Tempo Overijse maakt mooi debuut in derde klasse

don 13 aug 2015

In derde klasse B van het voetbal heeft nieuwkomer Tempo Overijse een stevig debuut gemaakt. Het versloeg Diegem Sport met 3-0.

“Meteen ons visitekaartje afleveren in derde B”, dat leek het opzet tijdens de openingswedstrijd van Tempo-Overijse tegen Diegem-Sport. De thuisploeg creëerde in de eerst helft aardig wat kansen maar die bleven onbenut. In de tweede helft werden die wel omgezet. Weynants opende in de 46-ste minuut de score. 5 minuten later slalomde Ngangue netjes door de verdediging en werkte beheerst af: 2-0. Steenwegen bracht tot slot de 3-0 eindzege op het scorebord na een assist van Ngangue. Diegem Sport probeerde af en toe wat weerwerk te  leveren maar Overijse was duidelijk de betere ploeg.

Zaventem en Grimbergen verliezen openingspartij

KVW Zaventem, dat vorig seizoen nog in tweede klasse speelde, verloor tegen Hoogstraten met 0-3. Ook Grimbergen verloor zijn openingspartij tegen Ciney met 0-2.

In derde klasse A tot slot raakte Londerzeel niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Gent-Zeehaven.