Tempo Overijse wint zevende wedstrijd op rij

maa 6 okt 2014

In vierde klasse B van het voetbal heeft Tempo Overijse na 7 speeldagen nog altijd het maximum van de punten. Het won zaterdag met 2-1 van Wijgmaal.

Wijgmaal speelde vrank en vrij met kansen voor Chaïri en Fannes.   Maar De Boodt wou duidelijk ook zaterdag zijn netten schoon houden.  Na 15 minuten raakte De Boodt de bal buiten de 16 na een dreiging van Fannes.

Rood was het verdict maar met 10 man leek Tempo plots beter te voetballen.  Halfweg de eerste helft opende Taeleman de score met een prima kopbal : 1-0

In de tweede helft ging Wijgmaal tevergeefs op zoek naar de gelijkmaker.  Overijse daarentegen had meer geluk.   Halfweg tweede helft maakte kapiteitn Buyuk er 2-0 van na een hoekschop.

Een kwartier voor het einde moest Tempo zelfs met negen spelers verder na een tacklefout van Steenwegen.  En Uka profiteerde net voor affluiten van wat geaarzel in de verdediging waardoor Overijse zijn eerste tegendoelpunt van het seizoen te verwerken kreeg.

BEKIJK HIER DE REACTIES

Tempo lijkt dus titelkandidaat nummer één in vierde klasse B. Kris Vander Gracht sprokkelde na de wedstrijd nog enkele reacties (klik op foto) bij doelman Dries De Boodt, die na een kwartier al rood kreeg, reservedoelman Martin Vandervorst en trainer Tom De Cock.

[[{"type":"media","viewmode":"mediaoriginal","fid":"21228","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"364","width":"625"}}]]