vlcsnap-2015-09-24-14h38m42s187.png

Bekende sporthelden roepen op om te sporten voor het goede doel in Dilbeek

don 24 sep 2015

Enkele bekenden sporthelden uit onze regio hebben hun schouders gezet onder een promotiecampagne waarin wordt opgeroepen om dit weekend in Dilbeek te gaan sporten voor het goede doel.

Zondag 27 september wil Lions Club Pajottenland zoveel mogelijk mensen aan het sporten krijgen voor het goede doel. De deelnemers kunnen fietsen (20km, 60km of 90km), wandelen (5km, 10km of 20km) of lopen (uurloop & jeugdloop). De opbrengst gaat integraal naar de vzw Bednet die internetonderwijs organiseert voor langdurig zieke kinderen. Ook enkele sociale projecten tegen kinderarmoede zullen een deel van de opbrengst krijgen.

Om zoveel mogelijk volk op te been te brengen verzamelde Kris Vander Gracht van RINGtv-Sport enkele bekende sporters uit de regio voor een promotiecampagne. Onder meer Thomas Foket (AA Gent), Sven Kums (AA Gent), wielrenners Jens Debusschere en Jürgen Roelandts, Jaouad Acab (wereldkampioen taekwondo), volleybalspelers Seppe Baetens en Tomas Rousseaux en Isaac Kimeli (Belgisch kampioen veldlopen) wilden maar al te graag hun medewerking verlenen.

[[{"type":"media","viewmode":"mediaoriginal","fid":"35827","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"657","width":"610"}}]]Acteren in een publiciteitsspot is natuurlijk wat anders dan doelpunten maken of als eerste over de meet komen. Maar onze sporthelden zetten ook deze keer een straffe prestatie neer. De reclamespots zijn onder meer te zien op RINGtv en RINGtv.be.  

Jaouad Achab en Ineke van Schoor, Europees kampioene acrobatische gymnastiek, trokken ook naar enkele scholen in Dilbeek om leerlingen te overtuigen zondag deel te nemen aan de actie. Een verslag van dit schoolbezoek krijg je vanavond in KrisKras.   

Meer info over ‘Samen Sporten voor het goede doel’ vind je hier. Wie de RINGtv-stand bezoekt komt ook in aanmerking voor een gloednieuwe fiets.