Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

22ste Dag tegen Kanker steekt patiënten en familie hart onder de riem

22ste Dag tegen Kanker steekt patiënten en familie hart onder de riem

Vandaag is het de 22ste Dag tegen Kanker. Om kankerpatiënten en hun naasten te tonen dat ze er niet alleen voor staan, organiseert Kom op tegen Kanker elke derde donderdag van oktober zo’n bewustmakingsdag en worden er gele lintjes gedragen. De organisatie wordt daarbij gesteund door meer dan 300 zorginstanties, ziekenhuizen, lokale overheden, woonzorgcentra,..

Bijna alle Vlaamse ziekenhuizen en een aantal zorgorganisaties leggen hun patiënten en cliënten op de Dag tegen Kanker extra in de watten. Ook in onze regio zijn tal van hartverwarmende activiteiten op touw gezet. Zo worden er in het Sint-Mariaziekenhuis in Halle gele lintjes uitgedeeld. In het AZ Jan Portaels in Vilvoorde kunnen patiënten terecht voor een schoonheidsbehandeling, zorgmassage of voedingsadvies.

Een overzicht van alle activiteiten vind je hier. 

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

VIVA! Feestspecial Botanica Veltem

Bij tuincentrum Botanica uit Veltem kan je inspiratie opdoen voor de feestdagen op hun prachtige kerstmarkt.

VIVA! Wijnen: Op wijnuitstap met RINGtv

Van 3 tot 5 december vindt in Court-Saint-Etienne opnieuw het Salon Saint-Vincent du Vin et du Fromage plaats. Begin november trokken de kijkers van RINGtv naar een soortgelijke wijnbeurs in Spy. Voorts brengen we een bezoek aan het Domaine Viticole du Chenoy, het levende bewijs dat België...

VIVA! Feestspecial Valentino Schepdaal

Sinterklaas brengt een bezoek aan Valentino Chocolatier in Schepdaal. Hij ontdekt er hoe de chocoladen figuurtjes gemaakt worden.

NIEUWS 26/11/2021

Bekijk hier het nieuws van vrijdag 26 november.