Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Achtergebleven bagage luchthaven Zaventem kan afgehaald worden

Achtergebleven bagage luchthaven Zaventem kan afgehaald worden

Brussels Airport probeert zoveel mogelijk bagage die achter is gebleven op Zaventem na de aanslagen te verzamelen. De bagage die reeds was ingecheckt op een van de vluchten, kan nu ook afgehaald worden op Brucargo. Intussen laat Brussels Airport weten dat de luchthaven tot en met zondag gesloten blijft.

Na de dramatische gebeurtenissen op de luchthaven werd iedereen door de veiligheidsdiensten opgeroepen om de bagage achter te laten en om zo snel mogelijk het gebouw te verlaten. Brussels Airport probeert die hand- en reisbagage nu te verzamelen.

De handbagage en de inggecheckte bagage die al op sommige vliegtuigen was ingeladen op het moment van de aanslagen, heeft Brussels Airport nu verzameld in Gebouw 722 op Brucargo. Klik hier voor de lijst van de betrokken vluchten.

Het afhalen kan op volgende tijdstippen. (Vergeet zeker niet jouw identiteitskaart/paspoort mee te brengen alsook jouw bagagelabel.)

Donderdag 24 maart van 16 tot 21u
Vrijdag 25 maart  8 tot 21u
zaterdag 26 maart 8 tot 21u
zondag 27 maart 8-21u

Bagage die is achtergebleven in de vertrekhal, kan dus nog niet afgehaald worden. Zolang de vertrekhal niet wordt vrijgegeven, hebben de luchthavenautoriteiten immers geen toegang tot de vertrekhal. Deze reizigers wordt wel aangeraden om hun bagage te registeren via het Lost & Found-formulier. Dat kan je via deze link.  

Luchthaven blijft gesloten tot en met zondag

Intussen laat Brussels Airport weten dat de luchthaven tot en met zondag gesloten blijft.