Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Agressieve honden terroriseren wijk Kriekenveld

Agressieve honden terroriseren wijk Kriekenveld

In Lembeek bij Halle terroriseren twee honden al maanden de wijk Kriekenveld. De honden ontsnappen telkens uit de tuin van hun baasjes en stellen zich agressief op tegen andere honden en buurtbewoners. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

In de wijk Kriekenveld kijk je maar beter uit je doppen. Sinds een paar maanden lopen er vrij geregeld twee agressieve honden vrij rond op straat. Ze breken telkens uit bij hun baasjes en vallen andere honden in de wijk aan. Ook een buurtbewoonster geraakte al gewond bij een aanval. Een foto van de honden circuleert op het internet.

De politie is op de hoogte van de situatie, weet Het Laatste Nieuws. Ze bevestigt klachten te hebben ontvangen en stuurde de wijkinspecteur al langs de hondenbaasjes. Ook zijn er al pv’s en GAS-boetes uitgeschreven. Nu is er een omheining geplaatst, waardoor de honden niet meer zouden mogen uitbreken. Daar zijn de buurtbewoners echter niet gerust in, want sinds de omheining er is, werden de honden opnieuw op straat gesignaleerd. De poort stond gewoon open.

Foto: Facebook