Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Albanese drugsbende opgepakt in Asse

 

Albanese drugsbende opgepakt in Asse

De federale gerechtelijke politie en de lokale politiezone AMOW hebben gisteren tijdens huiszoekingen in Asse, Charleroi en Namen acht mensen opgepakt. Bij de huiszoekingen werden ook drie cannabisplantages ontdekt.

“De huiszoekingen in Asse, Charleroi en Namen kaderen in een onderzoek naar een Albanese criminele organisatie, die verantwoordelijk zou zijn voor het opzetten van verschillende cannabisplantages in België, werden vandaag 8 verschillende huiszoekingen uitgevoerd. Deze vonden plaats in Asse, Charleroi en Namen”, vertelt Gilles Blondeau van het parket Halle-Vilvoorde. “Bij de huiszoekingen werden drie actieve plantages ontdekt, met in totaal ongeveer 3000 planten. Er werden 8 personen gearresteerd, waarvan 6 personen aangetroffen werden op de plantages. De 8 gearresteerde personen, 5 Albanezen, 2 Belgen en 1 Roemeen tussen de 24 en 58 jaar oud, zullen worden voorgeleid voor de onderzoeksrechter te Brussel die zal beslissen over hun verdere aanhouding.”

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

SPORT 25/10/2021

Bekijk hier de sport van maandag 25 oktober.

NIEUWS 25/10/2021

Bekijk hier het nieuws van maandag 25 oktober.

Vlaanderen Regionaal 24/10/2021

In Vlaanderen Regionaal kijk je met Felice Dekens naar de leukste of meest spraakmakende reportages van de andere regionale zenders.

VIVA! Wijnen: Wijnkasteel Genoels-Elderen / Wijnkasteel Vandeurzen

In VIVA! Wijnen blikken we terug op onze uitstap naar 2 wijnkastelen die RINGtv vorig jaar organiseerde. Met onze kijkers brachten we een bezoek aan wijnkasteel Genoels-Elderen in het Limburgse Haspengouw en wijnkasteel Vandeurzen in het Vlaams-Brabantse Hageland.