out_of_the_blues.jpg

Ben Segers en Nele Bauwens brengen in Dilbeek première van ‘Out of the Blues’

din 13 jan 2015

Vrijdag brengen Ben Segers en Nele Bauwens in cultuurcentrum Westrand in Dilbeek de première van ‘Out of the Blues’.  Beiden kruipen in de huid van onder meer  Chuck Berry, Wanda Jackson, Ike & Tina Turner, Elvis en Artetha Franklin.  Zeg maar de groten uit de blues, Rockabilly, country en southern soul.

Nele komt uit het Pajottenland. Zingen deed ze bij El Tattoo Del Tigre en Hormonia. En samen met Lucas Van den Eynde en Tine Embrechts toerde ze met het muzikaal programma Jukebox. Ze acteerde ook in de tv-series Zone Stad en Spoed.

Ben Segers kennen we van zijn rollen in Safety First en de Biker Boys. Dat er ook een zanger in hem woont, wisten we niet. “Ik zing zeer graag. Het is altijd een hobby van me geweest onder de douche of in de auto. Maar zo’n 25 jaar geleden heb ik heel veel gezongen met Nele op Studio Herman Teirlinck”, aldus Ben Segers.  “Op de een of andere manier klikte het altijd zeer muzikaal tussen ons. Anderzijds ben ik nog steeds zeer ontroerd als ik Ben solo zie zingen met zijn gitaar”,vertelt Nele Bauwens.

Vrijdag brengen ze de première van hun muzikaal huwelijk in De Westrand in Dilbeek. ZINA heeft alvast enkele vrijkaarten op de kop kunnen tikken. Dus zeker kijken vanavond na het nieuws op RINGtv.