Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

College Vilvoorde winnaar Nieuwsneuzenwedstrijd RINGtv

 

College Vilvoorde winnaar Nieuwsneuzenwedstrijd RINGtv

De leerlingen van het College van Vilvoorde hebben de Nieuwsneuzenwedstrijd van RINGtv gewonnen. Het Heilig -Hart & College van Halle werd verdienstelijk tweede.

2 Maanden lang gaven 10 middelbare scholen uit onze regio het beste van zichzelf om zoveel mogelijk nieuws te verzamelen en dat nieuws op een goede manier te verslaan. De oogst mag gezien worden, want de scholen sprokkelden niet minder dan 213 artikels bij elkaar!

De school die het meeste en de beste artikels bijeenschreef was het College van Vilvoorde, waar de leerlingen van 5 en 6 humane wetenschappen vanmorgen de overwinningstrofee in ontvangst mochten nemen. Ook de leerlingen van 5 communicatie van het Heilig-Hart & College in Halle kunnen terugblikken op een verdienstelijke 2 maanden, want zij werden tweede in de Nieuwsneuzenwedstrijd.

Een dikke proficiat aan de winnaars en aan alle leerlingen die van onze Nieuwsneuzenwedstrijd een overdonderend succes hebben gemaakt!

Hier de eindstand:

  1. College Vilvoorde - 57 punten 
  2. Heilig-Hart en College Halle - 43 punten
  3. Sint-Martinusschool Asse -  25 punten
  4. Heilig Hart College Wezenbeek Oppem - 22 punten
  5. Go! Atheneum Halle - 15 punten
  6. Don Bosco Groot-Bijgaarden - 15 punten
  7. ZAVO Zaventem - 9 punten
  8. Sint-Godelieve Kapelle-Op-Den-Bos - 7 punten
  9. VKO Opwijk - 7 punten
  10. Regina Caeli Dilbeek - 7 punten

 

 

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

SPORT 25/10/2021

Bekijk hier de sport van maandag 25 oktober.

NIEUWS 25/10/2021

Bekijk hier het nieuws van maandag 25 oktober.

Vlaanderen Regionaal 24/10/2021

In Vlaanderen Regionaal kijk je met Felice Dekens naar de leukste of meest spraakmakende reportages van de andere regionale zenders.

VIVA! Wijnen: Wijnkasteel Genoels-Elderen / Wijnkasteel Vandeurzen

In VIVA! Wijnen blikken we terug op onze uitstap naar 2 wijnkastelen die RINGtv vorig jaar organiseerde. Met onze kijkers brachten we een bezoek aan wijnkasteel Genoels-Elderen in het Limburgse Haspengouw en wijnkasteel Vandeurzen in het Vlaams-Brabantse Hageland.