Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Dalle maakt 3 miljoen euro vrij voor regionale tv-zenders en lokale radio's

 

Dalle maakt 3 miljoen euro vrij voor regionale tv-zenders en lokale radio's

Vlaams minister van Media Dalle (CD&V) maakt 3 miljoen euro vrij voor lokale radio’s en regionale televisiezenders. Dat kondigde hij vanmiddag aan tijdens een bezoek aan Stadsradio Halle.

“Mensen hebben in deze coronacrisis meer dan ooit nood aan nieuws van dicht bij huis”, zegt Vlaams minister van Media Benjamin Dalle (CD&V). “Het zijn ook de regionale tv-zenders en de lokale radio’s die het best geplaatst zijn om correcte informatie tot bij de lokale bevolking te krijgen.” Omdat die lokale radio’s en regionale tv-zenders door de coronacrisis hun reclame-inkomsten een forse duik zien nemen, keert de Vlaamse regering hen in totaal 3 miljoen euro noodsteun uit. Acht Vlaamse regionale televisiezenders krijgen elk 300.000 euro steun. De lokale en netwerkradio’s krijgen samen 170.000 euro.

Meer hierover vanavond in ons nieuws vanaf 18u.

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

NIEUWS 19/10/2021

Bekijk hier het nieuws van dinsdag 19 oktober.

SPORT 18/10/2021

Bekijk hier de sport van maandag 18 oktober.

NIEUWS 18/10/2021

Bekijk hier het nieuws van maandag 18 oktober.

Beestig goed bezig! Afl.02

In ‘Beestig goed bezig’ bezoeken we mensen die zich inzetten voor het welzijn van de dieren. Dierenarts Peter Mievis geeft enkele tips hoe je het best een huisdier kan houden. En we gaan langs bij Pascale die een erkende Cattery heeft. Schattiger dan dit wordt het niet!