Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Drie woningen beschadigd na uitslaande brand in Lot

 

Drie woningen beschadigd na uitslaande brand in Lot

In Lot is deze namiddag brand uitgebroken in een rijwoning aan de Jozef Springaelstraat. Het vuur ontstond tijdens dakwerken, waarna de brand zich heel snel kon verspreiden over aanpalende woningen. Drie woningen liepen schade op.

De brand brak uit rond kwart voor drie. Het vuur kon zich razendsnel verspreiden langs het isolatiemateriaal en doordat de woningen onder één dakgebinte gebouwd waren. “Bij de brand raakten in totaal drie woningen beschadigd, waarvan één zwaar. Er vielen geen slachtoffers te betreuren en onze mensen konden ook twee viervoeters in veiligheid brengen”, laat de Brandweerzone Vlaams-Brabant West weten. Twee van de drie woningen zijn al zeker tijdelijk onbewoonbaar verklaard. Een derde woning liep vooral rook- en waterschade op. Het OCMW van Beersel staat in contact met getroffen bewoners en hun verzekeraars.

Foto: Brandweerzone Vlaams-Brabant West

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

SPORT 25/10/2021

Bekijk hier de sport van maandag 25 oktober.

NIEUWS 25/10/2021

Bekijk hier het nieuws van maandag 25 oktober.

Vlaanderen Regionaal 24/10/2021

In Vlaanderen Regionaal kijk je met Felice Dekens naar de leukste of meest spraakmakende reportages van de andere regionale zenders.

VIVA! Wijnen: Wijnkasteel Genoels-Elderen / Wijnkasteel Vandeurzen

In VIVA! Wijnen blikken we terug op onze uitstap naar 2 wijnkastelen die RINGtv vorig jaar organiseerde. Met onze kijkers brachten we een bezoek aan wijnkasteel Genoels-Elderen in het Limburgse Haspengouw en wijnkasteel Vandeurzen in het Vlaams-Brabantse Hageland.