Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Geen cruises maar appeltaarten voor Didier en Hilde

Geen cruises maar appeltaarten voor Didier en Hilde

Didier Broothaers en zijn vrouw Hilde Reyns baten al 14 jaar het reisbureau ‘Go for cruise’ uit in Vilvoorde. Maar de toeristische sector ligt grotendeels stil door de coronacrisis. Daarom storten Didier en Hilde zich op het bakken van appeltaarten. Met succes, want van de taarten wordt over heel Vlaanderen gesmuld.

De agenda van het reisbureau van Didier en Hilde ziet er leeg uit. Al voor volgend jaar zijn tientallen groepsreizen geannuleerd. Daarom koos het koppel de richting van, jawel, appeltaarten. Met succes. Ze zetten hun actie op Facebook en verspreidden het onder hun klantenbestand, waarop de bestellingen al snel volgden. Sinds korte tijd organiseren ze niet langer reizen, maar wel rondes om hun appeltaarten aan de man te brengen.

"Ze verkopen als zoete broodjes", zegt Didier Broothaers. "Ik denk dat we al aan zo'n 150 exemplaren zitten. Het vraagt toch wat organisatie, daarom werken we per dagen. Op dinsdag gaan we richting Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Woensdag Vlaams-Brabant en het Brusselse. Donderdag staat Limburg en Antwerpen gepland."

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

VIVA! Feestspecial Botanica Veltem

Bij tuincentrum Botanica uit Veltem kan je inspiratie opdoen voor de feestdagen op hun prachtige kerstmarkt.

VIVA! Wijnen: Op wijnuitstap met RINGtv

Van 3 tot 5 december vindt in Court-Saint-Etienne opnieuw het Salon Saint-Vincent du Vin et du Fromage plaats. Begin november trokken de kijkers van RINGtv naar een soortgelijke wijnbeurs in Spy. Voorts brengen we een bezoek aan het Domaine Viticole du Chenoy, het levende bewijs dat België...

VIVA! Feestspecial Valentino Schepdaal

Sinterklaas brengt een bezoek aan Valentino Chocolatier in Schepdaal. Hij ontdekt er hoe de chocoladen figuurtjes gemaakt worden.

NIEUWS 26/11/2021

Bekijk hier het nieuws van vrijdag 26 november.