Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Groepsaankopen ‘Samen Sterker’ worden fors uitgebreid

Groepsaankopen ‘Samen Sterker’ worden fors uitgebreid

Na de groepsaankopen van gas en elektriciteit gaat de coöperatieve Samen Sterker ook groepsaankopen lanceren die het energiezuinig renoveren goedkoper moet maken. Ook kan er op korte termijn ingetekend worden voor een groepsaankoop van elektrische fietsen of zonnepanelen.

Vorig jaar sloten zo'n 3000 gezinnen uit Vlaams-Brabant een groepsaankoop af voor groene stroom en gas via ‘Samen Sterker’, dat is een coöperatieve organisatie van de Sp.a en de socialistische vakbond. Door de groepsaankoop kunnen gezinnen fors besparen op hun energiefactuur.

Intussen werd het aanbod uitgebreid voor dak- en spouwmuurisolatie, hoog rendementsglas of condensatieketels. Uit onderzoek blijkt immers dat 7 op de 10 Vlaamse huizen vatbaar zijn voor energiebesparende maatregelen.

En er worden ook groepsaankopen op poten gezet voor elektrische fietsen, zonnepanelen, zonneboilers, waterverzachters, brandhout en pellets. Wie intekent hoeft zich ook geen zorgen te maken over de correcte afhandeling van de werkzaamheden de volledige behandeling van premie- en subsidieaanvragen.