Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Halle Schaatst opnieuw niet

Halle Schaatst opnieuw niet

Organisator Halle Events laat weten dat er dan toch geen overdekte schaatspiste komt aan het Stationsplein dit jaar. Door de slechte coronacijfers is de toestand te onzeker en stijgen de kosten teveel.

“Na rijp beraad heeft Halle Events beslist om Halle Schaatst niet te laten doorgaan”, zegt Frank Vannerom van Halle Events. “Een moeilijke maar moedige beslissing om de toekomst te verzekeren. De kosten zijn gestegen, de sponsoring daalt, de scholen aarzelen om in te schrijven, … Er zijn tal van redenen en die hebben allemaal met corona te maken. We willen niet het risico lopen op een financiële kater. Dat zou de toekomst van Halle Schaatst hypothekeren.”

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

VIVA! Feestspecial Botanica Veltem

Bij tuincentrum Botanica uit Veltem kan je inspiratie opdoen voor de feestdagen op hun prachtige kerstmarkt.

VIVA! Wijnen: Op wijnuitstap met RINGtv

Van 3 tot 5 december vindt in Court-Saint-Etienne opnieuw het Salon Saint-Vincent du Vin et du Fromage plaats. Begin november trokken de kijkers van RINGtv naar een soortgelijke wijnbeurs in Spy. Voorts brengen we een bezoek aan het Domaine Viticole du Chenoy, het levende bewijs dat België...

VIVA! Feestspecial Valentino Schepdaal

Sinterklaas brengt een bezoek aan Valentino Chocolatier in Schepdaal. Hij ontdekt er hoe de chocoladen figuurtjes gemaakt worden.

NIEUWS 26/11/2021

Bekijk hier het nieuws van vrijdag 26 november.