Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Man die jaagpad bezaaide met spijkers en glas is geïdentificeerd

Man die jaagpad bezaaide met spijkers en glas is geïdentificeerd

In Kampenhout is een man die het jaagpad aan de Vaart tot 3 keer toe bezaaide met spijkers, glas en prikkeldraad geïdentificeerd. Het pad wordt regelmatig gebruikt door fietsers en dat leidde bij de man wellicht tot frustraties. 

Gisterenmorgen lagen op het jaagpad aan de Vaart glas en duimspijkers die daar 's nachts waren aangebracht. De vermoedelijke dader was vrijdagavond ter plaatse nog een wandeling aan het maken en hij sprak daarbij een visser aan, aan wie hij zijn verhaal vertelde. Volgens de visser zei de man dat hij in de buurt woonde en heel erg gefrustreerd geraakt was door de vele fietsers en wielertoeristen op het jaagpad. Hij zou de visser zelfs verteld hebben dat hij al 2 keer spijkers en glas op het pad had gelegd....

De visser vond het zaakje niet pluis en filmde de man stiekem tijdens zijn uitleg. Bleek dat de man van plan was om weer spijkers te gaan kopen om nog eens toe te slaan. 

De visser heeft intussen zijn verhaal gedaan aan de korpschef van de lokale politie. Die is van plan om de man met de feiten te confronteren.