vliegroutes-ba.png

Nieuwe bestemmingen voor Brussels Airlines

zat 27 dec 2014

Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines breidt haar reisaanbod binnen Europa uit in 2015. Vanaf eind maart vliegt Brussels Airlines vier keer per week naar de Zuid-Franse stad Bordeaux In september lanceert BA een rechtstreeks verbinding tussen Zaventem en Zagreb, de hoofdstad van Kroatië. 

Bordeaux, de hoofdstad van de Franse wijnbouw, is al de twaalfde bestemming in Frankrijk van Brussels Airlines. Vanaf volgend jaar maakt de bestemming deel uit van het zomeraanbod, dat wil zeggen dat er tussen eind maart en eind oktober vier vluchten per week zullen zijn. De vlucht duurt 1 uur en 35 minuten. Brussels Airlines hoopt zowel toeristen als zakenreizigers aan te trekken met deze nieuwe bestemming. Bordeaux komt trouwens bovenop de al aangekondigde nieuwe bestemmingen in het zomeraanbod: Dubrovnik, Calvi, Lourdes, Olbia, Billund en Sint Petersburg.

Niet alleen het zomeraanbod groeit volgend jaar, Brussels Airlines introduceert ook een aantal nieuwe structurele verbindingen. Vanaf 20 september 2015 zal Brussels Airlines het hele jaar door zes vluchten per week uitvoeren tussen Brussel en Zagreb, in de namiddag. Zagreb is de hoofdstad van Kroatië, dat sinds 1 juli 2013 officieel bij de Europese Unie hoort. Rechtstreeks vluchten naar de Europese hoofdstad zijn dan ook een must, volgens Brussels Airlines.