Oetingen en Negenmanneke spelen gelijk na een wedstrijd die alle kanten uitkon

maa 9 jan 2023

Zondagnamiddag kreeg Negenmanneke in derde Provinciale A het bezoek van de leider Oetingen. De thuisploeg was ongeslagen in het eigen stadion dit seizoen en was vastberaden die reeks door te trekken. De bezoekers uit Oetingen wilden dan weer hun voorsprong in het klassement verder uitbouwen.

Negenmanneke begon het scherpst aan de match met meteen een paar goede kansen, maar zonder groot succes. Na een half uur stak Oetingen ook eens de neus aan het venster, en hoe. Na een vlotte combinatie werkt De Busyt de bal in het doel. Het staat 0-1 voor de bezoekers.

Oetingen controleerde daarna de match, maar laat het na om die voor de rust in een definitieve plooi te leggen. 0-1 is de stand bij de rust.

Negenmanneke ging in de tweede helft op zoek naar de gelijkmaker, maar ook Oetingen had nog een paar goede kansen. Toch bleef de thuisploeg de druk aanhouden en daar werden ze ook voor beloond. Hautman maakte er met een mooi schot 1-1 van.

Beide teams deden nog hun uiterste best om te winnen, maar het doelhout zorgt ervoor dat elk met een punt tevreden moeten zijn. 1-1 is dus de eindstand en daar waren de twee trainers niet ontevreden mee.