Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Op zoektocht met Lotta en de paashaas in Rode

 

Op zoektocht met Lotta en de paashaas in Rode

Wie op zoek is naar een paasactiviteit voor het hele gezin, kan de komende dagen en weken nog op tocht in Sint-Genesius-Rode. Daar stippelde gemeenschapscentrum de Boesdaalhoeve een paaszoektocht uit. Coronaveilig én buggyvriendelijk.

 

“Op een toffe wandeling van ongeveer 4 kilometer nemen Lotta en de paashaas je mee langs mooie plekjes in Rode”, legt centrumverantwoordelijke van GC de Boesdaalhoeve Liesbeth Vermaelen uit. “Via een doeboekje, gebaseerd op het kinderboek van Diane Put en Rik Dewulf, krijg je onderweg leuke opdrachten.” De zoektocht is buggyvriendelijk én coronaveilig. En wie alle opdrachten uitvoert, krijgt een welverdiend zakje paaseitjes. Het doeboekje kan je downloaden via de website van de Boesdaalhoeve of afhalen aan de hoeve zelf in de zwarte brievenbus aan de Graanzolder.

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

Beestig goed bezig! Afl.02

In ‘Beestig goed bezig’ bezoeken we mensen die zich inzetten voor het welzijn van de dieren. Dierenarts Peter Mievis geeft enkele tips hoe je het best een huisdier kan houden. En we gaan langs bij Pascale die een erkende Cattery heeft. Schattiger dan dit wordt het niet!

VIVA! Wijnen Vinea

VIVA! trekt naar Vinea in Eizeringen (Lennik). Bij de zussen Inge en Eva spat de liefde en de kennis voor wijnen ervan af. Hou alvast je agenda bij de hand, want binnenkort houden ze opendeurdagen.

Rondje Rand: In de Oude Smis van Mekinge

Dit weekend houden we halt 'In de Oude Smis van Mekingen', een landelijke herberg in Sint-Pieters-Leeuw. Naar verluidt bestaat deze kroeg al meer dan 165 jaar. Annie Stiens is de waardin van de vierde staat generatie en is nog lang niet van plan om er de brui aan te geven.

VIVA! Herfst Evolve Fashion Grimbergen

In VIVA! Herfst staat de volslanke mode centraal. Bij Evolve Fashion in Grimbergen zorgen Daphne en Pascale ervoor dat elke vrouw zich welkom voelt en elke klant zijn persoonlijkheid passend getoond wordt. Voorts krijg je heel wat tips, trends en meer info over hun modeshow mee.