ringtvkok_afl_2_7.png

Poll RINGtvKOK: Schrijnwerkers zijn ook publiekslieveling

don 21 feb 2019

Schrijnwerkers Jack Pissens en Marc Vereertbrugghen uit Halle zijn ook het favoriete kookduo van de RINGtv-kijkers.

 

In de tweede aflevering van de RINGtvKOK 2019 haalden de NMBS-medewerkers Sabine Polfliet en Jurgen Geets het net niet van het schrijnwerkersduo. De jury waarschuwde Jack Pissens en Marc Vereertbrugghen er wel voor dat ze tijdens de finale een tandje zullen moeten bijsteken. Maar ze hebben alvast de steun van het publiek. Want de poll die we na elke uitzending organiseren wonnen de Hallenaren met ruim 90% van de stemmen.   

[[{"fid":"79054","viewmode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","fieldfileimagealttext[und][0][value]":"wijnkoeler le creuset","fieldfileimagetitletext[und][0][value]":false},"type":"media","fielddeltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","fieldfileimagealttext[und][0][value]":"wijnkoeler le creuset","fieldfileimagetitletext[und][0][value]":false}},"attributes":{"alt":"wijnkoeler le creuset","style":"height: 224px; width: 300px; float: left;","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]Gefeliciteerd!

Ook I. Paridaens uit Lembeek, E. Deboeck uit Drogenbos, J. Dehaeseleer uit Halle, J. Peeters uit Brussel, V. Pyck uit Affligem, C. Verleysen uit Affligem en R. Van Eyck uit Overijse brachten hun stem uit en winnen een wijnkoeler van Le Creuset. Niet in de prijzen gevallen? Geen erg! Zaterdag openen we een nieuwe poll!

Dit weekend

Nu zaterdag nemen de Pajota-vastgoedmakelaars Eline Ermens en Evie Cosyns het op tegen Jessie Van Den Eynden en Stacy Van Den Eynden, twee zussen die samen op de loonlijst  staan van de gemeente Steenokkerzeel. [[{"fid":"79056","viewmode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","fieldfileimagealttext[und][0][value]":false,"fieldfileimagetitletext[und][0][value]":false},"type":"media","fielddeltas":{"2":{"format":"default","alignment":"","fieldfileimagealttext[und][0][value]":false,"fieldfileimagetitletext[und][0][value]":false}},"attributes":{"class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]