Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

RandKrant organiseert fotowedstrijd voor postkaartenreeks

 

RandKrant organiseert fotowedstrijd voor postkaartenreeks

Het tijdschrift RandKrant van vzw ‘de Rand’ organiseert een fotowedstrijd in de Vlaamse Rand. De knapste inzendingen zullen vereeuwigd worden in een postkaartenreeks. Deelnemen kan tot 16 mei.

Postkaarten sturen we vooral vanop een exotische vakantiebestemming. Ze tonen zelden wat vlakbij is. En dat is precies wat RandKrant dit keer wel wil doen. Het tijdschrift van vzw ‘de Rand’ roept daarom fotografen uit Halle-Vilvoorde op om hun mooiste foto’s uit de regio op te sturen. “De uitdaging begint in Linkebeek en Sint-Genesius-Rode. Maak in die gemeenten jouw mooiste, meest typerende en natuurlijke foto’s”, klinkt het in de oproep van RandKrant. “Huisfotografen Filip Claessens van RandKrant en Tine De Wilde van de gemeenschapskranten selecteren de sterkste inzendingen die we zullen omtoveren tot een actuele en originele postkaartenreeks over de Rand.” Meer informatie vind je hier

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

NIEUWS 19/10/2021

Bekijk hier het nieuws van dinsdag 19 oktober.

SPORT 18/10/2021

Bekijk hier de sport van maandag 18 oktober.

NIEUWS 18/10/2021

Bekijk hier het nieuws van maandag 18 oktober.

Beestig goed bezig! Afl.02

In ‘Beestig goed bezig’ bezoeken we mensen die zich inzetten voor het welzijn van de dieren. Dierenarts Peter Mievis geeft enkele tips hoe je het best een huisdier kan houden. En we gaan langs bij Pascale die een erkende Cattery heeft. Schattiger dan dit wordt het niet!