retrodag1.png

Retro voor een prikje: vandaag in de Kringwinkel!

vrij 13 maa 2015
Een gouden tip voor wie van retro en vintage houdt: rep je vandaag naar de Kringwinkel in je buurt. Alle Kringwinkels organiseren vandaag immers hun Retrodag, dé hoogdag voor schattenjagers en snuisteraars.
 

De Retrodag van De Kringwinkel is bijna een begrip. Alle Kringwinkels houden hun leukste oldies uit de jaren '60, '70, '80 en '90 het hele jaar bij om ze vandaag te kunnen uitstallen in de winkelrekken. Meubels, verlichting, kleding of elpees: je kan het zo gek niet bedenken of het is op vandaag te vinden in één van de Kringwinkels.
 
Net zoals alle andere artikelen in de Kringwinkel, zijn de prijzen van de retrospulletjes heel democratisch. Je vindt er dus vintage voor een prikje. Bovendien worden alle inkomsten goed besteed. De Kringwinkel biedt immers zinvol werk aan mensen die het moeilijk hebben om een job te vinden op de arbeidsmarkt. Kringwinkels streven geen winst na, maar gebruiken de inkomsten uit de verkoop vooral voor het behoud en de creatie van arbeidsplaatsen. 
 
Er zijn zes Kringwinkels in onze regio en ook zij doen uiteraard mee met de Retrodag.
[[{"type":"media","viewmode":"mediaoriginal","fid":"27236","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"265","width":"610"}}]]