Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Valentino wint prijs voor innovatief ondernemerschap tijdens Mooiste Nacht Affligem

 

Valentino wint prijs voor innovatief ondernemerschap tijdens Mooiste Nacht Affligem

Valentino Chocolatier heeft zaterdagnacht de Pluim voor vrij en innovatief ondernemerschap gewonnen tijdens De Mooiste Nacht in Affligem. Met de onderscheiding wil de organisatie aantonen dat vrijheid tot vooruitgang leidt.

In 2015 deelde vzw De Blauwe Pluim, de organisator van De Mooiste Nacht, voor het eerst de 'pluimen van Affligem' uit. Met die pluimen wil de vzw mensen uit Affligem en omgeving belonen die een deel van hun leven aan de vrijheid hebben gewijd. Valentino Chocolatier won de prijs voor vrij en innovatief ondernemerschap, schrijfster Emmy Geyskens won de prijs voor vrijheid van denken en de Sint-Antoniusgilde Essene kreeg de pluim voor vrijheid van vereniging.

Het publiek kon intussen genieten van optredens van Christoff, Lindsay en Willy Sommers. De opbrengst van de avond gaat naar de vzw Spina Bifida en Hydrocephalus. Dat is een zelfhulpgroep voor mensen die lijden aan Spina Bifida, dat is een aangeboren aandoening die zich kenmerkt door het niet sluiten van een of meerdere wervels. Daardoor hebben deze mensen in min of meerdere mate problemen op het vlak van beweging en gevoel. Hydrocephalus (waterhoofd) wordt dan weer veroorzaakt door een verstoorde balans tussen de productie en de absorptie van hersenvocht. 

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

NIEUWS 19/10/2021

Bekijk hier het nieuws van dinsdag 19 oktober.

SPORT 18/10/2021

Bekijk hier de sport van maandag 18 oktober.

NIEUWS 18/10/2021

Bekijk hier het nieuws van maandag 18 oktober.

Beestig goed bezig! Afl.02

In ‘Beestig goed bezig’ bezoeken we mensen die zich inzetten voor het welzijn van de dieren. Dierenarts Peter Mievis geeft enkele tips hoe je het best een huisdier kan houden. En we gaan langs bij Pascale die een erkende Cattery heeft. Schattiger dan dit wordt het niet!