ongeval_vilvoorde.png

Vilvoords gezin verrast door opkomend tij: moeder overleden, dochter gereanimeerd

don 7 maa 2019

Een vrouw van 45 uit Vilvoorde is om het leven gekomen nadat ze met haar gezin vast kwam te zitten op een zandbank in Renesse, een badplaats in het Nederlandse Zeeland. Haar 8-jarige dochter moest gereanimeerd worden.

Iets na de middag kwamen vier personen vast te zitten samen met drie honden op een zandbank in de Nederlandse badplaats Renesse. Er werd niet meteen alarm geslagen, maar toen de situatie toch ernstiger bleek dan verwacht kwamen de hulpdiensten massaal ter plaatse.

Een meisje van 8 en een jongen van 17, allebei uit Vilvoorde, werden samen met een 23-jarige vrouw uit Renesse als eerste gered. Het meisje moest ter plaatse gereanimeerd worden. Al snel bleek de moeder van de kinderen nog vermist te zijn. Na een korte zoektocht werd ook zij gevonden.

De 45-jarige vrouw uit Vilvoorde moest net als haar dochter gereanimeerd worden en werd nadien overgebracht naar het ziekenhuis. Daar overleed ze in de loop van de dag aan haar verwondingen. Over de toestand van de andere slachtoffers is voorlopig niets bekend. Twee honden tot slot werden overgebracht naar een dierenasiel, de derde hond overleefde het ongeval ook niet.