Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Wie wordt Beste Junior Kok 2015?

Wie wordt Beste Junior Kok 2015?

Vanmiddag is het eindelijk zover: dan weten we wie dit jaar met de felbegeerde titel van 'Beste Junior Kok' aan de haal gaat. Vanaf 12 uur zenden we de twaalfde en laatste aflevering uit. 

De voorbije weken streden 12 duo’s voor de felbegeerde titel ‘Beste Junior Kok 2015’. In tegenstelling tot de vorige jaren moesten de kandidaten de klus niet alleen klaren, maar mochten ze ook de hulp inroepen van een familielid. De jongste deelnemer was 9 jaar, de oudste 75 jaar.

 

Willronel Santos en zijn tante Rose (Dilbeek), Lina Lapage en haar papa Luk (Itterbeek) en Hanne De Clerck en haar papa Michel (Affligem) slaagden er uiteindelijk in om een ticket in de wacht te slepen voor de finale.

 

Vorige week toonden we al het eerste deel van die finale. De drie duo's haalden alles uit de kast om de vierkoppige jury te imponeren: Jeroen Depauw (Delhaize), Leen Demaré (Joe FM), Noël Neckebroeck (kasteel Diependael, Elewijt) en Glenn Verhasselt, de winnaar van de eerste ‘Beste Junior Kok’ op RINGtv.

 

In het tweede deel van de finale volgt de ontknoping; de juryleden maken hun keuze bekend. De uitreiking van de prijzen vond afgelopen donderdag plaats in de hotelschool van Wemmel, onder belangstelling van ongeveer 200 supporters.

 

De ontknoping van De Beste Junior Kok 2015, vanaf 12u op RINGtv, meteen na De Week.

foto's : 5th Art Photography