civiele_bescherming2.png.jpg

Zoektocht vermiste vrouw Liedekerke hervat

maa 29 dec 2014

In Liedekerke is de zoektocht hervat naar Agnes Cortvrindt.  De zoekactie werd dit weekend door de slechte weersomstandigheden stilgelegd.

De voormalige cafébazin van De Welkom is al sinds 20 december vermist. Wellicht is ze in de Dender terecht gekomen. Vorige week werd aan het water een jas van haar teruggevonden met daarin ook een afscheidsbrief. Daarom wordt vermoed dat Agnes een wanhoopsdaad pleegde.  

Sindsdien zoeken politie, brandweer en de civiele bescherming in de omgeving van de Dender naar haar lichaam. Maar dit weekend werd de zoekactie stilgelegd. Het koude weer bemoeilijkt immers het werk van de speurhonden. Ook was er teveel stroming op de Dender.

Maar vanmorgen hebben brandweer en civiele bescherming de zoekactie hervat in de buurt van het sas van Denderleeuw. Maar dat leverde geen resultaat op. Het parket meldt dat er voorlopig geen zoekacties volgen.

Bent u geraakt door dit nieuws of heeft u vragen in verband met zelfdoding, aarzel dan niet om contact op te nemen met de Zelfmoordlijn via 1813 of www.zelfmoord1813.be