Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Zwembad Grimbergen nog zeker tot september gesloten

 

Zwembad Grimbergen nog zeker tot september gesloten

Het Grimbergse zwembad Pierebad is minstens nog tot september gesloten. Het is wachten op een overnemer en extra herstellingen.

Eind vorig jaar ging het Pierebad in Grimbergen dicht voor dringende herstellingen. Het gemeentebestuur laat nu weten dat zwemmers nog minstens tot september geduld zullen moeten oefenen. “De werken verliepen vlot, maar andere problemen doken op”, laat schepen van Sportbeleid Tom Gaudaen weten. “De normen voor brandveiligheid zijn strenger geworden en het gebouw moet conform gemaakt worden. Daarnaast zijn ook de technische keuringen verstrengd. We willen alle installaties en uitrustingen die gebreken vertonen in één keer aanpakken.” Het gemeentebestuur is intussen op zoek naar een overnemer voor het Pierebad. “De concrete heropening zal afhangen van de afspraken met de eventuele overnemer van het zwembad. We betreuren dat het zwembad zo lang gesloten zal zijn, maar veiligheid staat voorop. Nadat alle herstellingen afgewerkt zijn én de overname geregeld is, zullen we kunnen genieten van een schitterend zwembad en meer dienstverlening”, besluit Tom Gaudaen.

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

NIEUWS 19/10/2021

Bekijk hier het nieuws van dinsdag 19 oktober.

SPORT 18/10/2021

Bekijk hier de sport van maandag 18 oktober.

NIEUWS 18/10/2021

Bekijk hier het nieuws van maandag 18 oktober.

Beestig goed bezig! Afl.02

In ‘Beestig goed bezig’ bezoeken we mensen die zich inzetten voor het welzijn van de dieren. Dierenarts Peter Mievis geeft enkele tips hoe je het best een huisdier kan houden. En we gaan langs bij Pascale die een erkende Cattery heeft. Schattiger dan dit wordt het niet!