file_2.png

E19 richting Antwerpen blijft afgesloten vanaf de Ring rond Brussel

din 25 aug 2015

De E19 richting Antwerpen blijft afgesloten tot na de ochtendspits vanaf de Ring rond Brussel. Gisteren is er ter hoogte van Mechelen een vrachtwagen gekanteld die een lading chemicaliën verloor. Het takelen van de vrachtwagen kan nog enkele uren in beslag nemen.

Om te vermijden dat er nog meer bestuurders zich vast rijden in de file op de versperde E19 richting Antwerpen is de oprit Zemst afgesloten. Later werden ook nog de oprit Vilvoorde-Cargo en de aansluiting van de Ring rond Brussel op de E19 ter hoogte van de verkeerswisselaar in Machelen afgesloten.  Dat geldt zowel voor het verkeer dat van de binnen – of de buitenring komt.

Wie naar Antwerpen moet kan het best omrijden via de A12, dat meldt het verkeerscentrum. Wie vanaf de Ring naar Mechelen wil kan ook best omrijden via de A12 en vervolgens ter hoogte van Willebroek de N16 naar Mechelen nemen. Wie Vilvoorde-Brucargo wil bereiken verlaat de Ring het best ter hoogte van Machelen-Diegem en rijdt om via de Woluwelaan en de Luchthavenlaan. 

Maar de hinder laat zich nu al voelen op de Ring rond Brussel. Ook op de gewestwegen in de regio Zemst, Vilvoorde en Mechelen is het bijzonder druk.