julie_de_donder.jpeg

Julie De Donder lanceert eerst single en videoclip: Voltooid Verleden Tijd

din 12 sep

Ze zat er al een tijd op te broeden en gooide deze zomer op RINGtv al een visje uit, maar nu mag de hele wereld het weten: Julie De Donder uit Affligem lanceert haar eerste single. ‘Voltooid Verleden Tijd’ is autobiografisch en gaat over een stukgelopen relatie.

“Ik had wat klamme handen, want het is allemaal nieuw voor mij,” steekt Julie De Donder van wal. “Maar ik ben super blij met het resultaat. Ik ben nu vooral benieuwd wat de mensen vinden van mijn eerste single en videoclip.”

Julie hoopt dat vooral jongeren zich kunnen vinden in het nummer. “Ik voor mensen raken met mijn muziek, dat lijkt mij een machtig gevoel;” Bij het maken van de song en clip kon ze rekenen op de onvoorwaardelijke steun en de expertise van haar vader Walter. “Dat was super tof. Wij hebben ook geen typische vader-dochterrelatie. Wij zijn echt copains voor het leven”, lacht Julie.

De videoclip van Voltooid Verleden Tijd werd gedraaid op domein Verbrugghen in Affligem. Niet zomaar. “Dit is echt een magische plek voor mij, ik kwam hier als kind heel vaak. De opnames van mijn clip moesten en zouden dan ook hier plaatsvinden.”

In ons nieuws maak je kennis met de videoclip en song van Julie.