Paradise City in 2023
© Paradise City

Paradise City bezorgt Scouts en Chiro Steenokkerzeel acht zonnepanelen: "Betrokkenheid tonen"

don 16 mei

Muziekfestival Paradise City, dat jaarlijks plaatsvindt op het domein van Kasteel de Ribeaucourt in Perk, schenkt de Scouts en Chiro van Steenokkerzeel 4.000 euro voor de installatie van acht zonnepanelen. Paradise City is één van de meest duurzame festivals van Europa en wil met de schenking ook aantonen dat het zich betrokken voelt bij de lokale gemeenschap van Steenokkerzeel.

Dankzij acht zonnepanelen zal de dagelijkse werking van de Scouts en Chiro van Steenokkerzeel binnenkort bijna volledig op zonne-energie gebeuren. De investering van Paradise City benadrukt de toewijding van het festival, niet alleen aan duurzaamheid, maar ook aan gemeenschapsopbouw. “Wij zijn blij om een actieve rol te spelen in de overgang naar duurzame energie voor lokale organisaties”, zegt organisator Gilles De Decker. “Deze investering is een voorbeeld van onze inzet om een verschil te maken op lokaal niveau en om onze betrokkenheid bij de inwoners van Steenokkerzeel te tonen.”

De Scouts en Chiro van Steenokkerzeel verwelkomen jongeren van 6 tot 18 jaar en organiseren elke zondagnamiddag activiteiten. Paradise City vindt jaar plaats van 28 tot 30 juni.