Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Bellamy en co dienen veteranen Wolvertem-Merchtem eerste nederlaag in vier jaar toe

 

Bellamy en co dienen veteranen Wolvertem-Merchtem eerste nederlaag in vier jaar toe

108 wedstrijden. Zo lang was het geleden dat de veteranen van Wolvertem-Merchtem verloren hadden. Vrijdagavond kwam daar tegen de veteranen van SK Londerzeel een einde aan. Al is dat geen schande, want in de rangen van de 'Vette Hanen SK Londerzeel' lopen heel wat ronkende namen rond met nationale en internationale ervaring.

Wie de namen van de veteranenploeg van Londerzeel overloopt, wrijft z'n ogen uit. Frutos (ex-Anderlecht), Gunter Van Handehoven (ex-Gent),  Jan Verlinden (ex-Mechelen), Tom Caluwé (ex-Willem II en ex-Utrecht), Rogerio de Oliveira (ex-Genk) krijgen sinds enkele maanden ook het gezelschap van Craig Bellamy. Het Welshe woelwater speelde onder meer bij Liverpool en Manchester City.

"Sinds hij beloftentrainer is van RSC Anderlecht kent hij Gunter Van Handenhoven en die mannen trekken elkaar aan. Ze willen nog wat voetballen en zo is hij hier een keer komen meetrainen en uiteindelijk bij de groep gebleven. Van zodra hij kan, komt hij meespelen", zegt Londerzeel-trainer Laurence Verbelen.

Ook in de topper tegen Wolvertem-Merchtem stond Bellamy tussen de lijnen. Hij was goed voor een assist op Frutos, de de 2-1 eindstand op het bord zette. Daarmee blijft SK Londerzeel aan de leiding in de stand. Het telt vier punten meer dan Wolvertem-Merchtem, dat zijn eerste nederlaag in vier jaar lijdt.

"Het was inderdaad heel lang geleden. 108 wedstrijden zonder nederlaag, maar aan elk mooi verhaal komt een einde. Vandaag verliezen is geen oneer. Dan verlies ik liever vandaag dan een andere wedstrijd. Het kon alle kanten uit", besluit aanvoerder van Wolvertem-Merchtem Vicky Carleer.


 

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

SPORT 25/10/2021

Bekijk hier de sport van maandag 25 oktober.

NIEUWS 25/10/2021

Bekijk hier het nieuws van maandag 25 oktober.

Vlaanderen Regionaal 24/10/2021

In Vlaanderen Regionaal kijk je met Felice Dekens naar de leukste of meest spraakmakende reportages van de andere regionale zenders.

VIVA! Wijnen: Wijnkasteel Genoels-Elderen / Wijnkasteel Vandeurzen

In VIVA! Wijnen blikken we terug op onze uitstap naar 2 wijnkastelen die RINGtv vorig jaar organiseerde. Met onze kijkers brachten we een bezoek aan wijnkasteel Genoels-Elderen in het Limburgse Haspengouw en wijnkasteel Vandeurzen in het Vlaams-Brabantse Hageland.