Diegem kan weer geen punt pakken

zon 22 sep 2019

Diegem kreeg vanmiddag Wijgmaal op bezoek in de tweede amateurklasse van het voetbal. Het werd 1-3. Diegem blijft de hekkensluiter met een troosteloze 0 op 12.

Diegem kon nog geen enkel punt pakken dit seizoen en daar kwam ook na vanmiddag geen verandering in. Na 5 minuten strafte Wijgmaal een fout van Diegem meteen af en stond het al 0-1. 25 minuten later liet de thuisploeg weer een steek vallen en kwam Wijgmaal 0-2 op voorsprong. In de tweede helft maakte de Wijgmaalse spits Mathei er met een hattrick 0-3 van. In het slot van de wedstrijd wist Diegem toch nog te scoren. Egerickx tekende voor het eerste Diegemse doelpunt van dit seizoen. Diegem blijft dus onderaan het klassement bengelen met 0 op 12.

Een verslag zie je om 19u30 in RINGtv Sport.