Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Evenepoel zegeviert in Italië na aanval van 140 kilometer

 

Evenepoel zegeviert in Italië na aanval van 140 kilometer

Remco Evenepoel heeft de Coppa Bernocchi op zijn naam geschreven. De Schepdaalnaar trok op 140 kilometer van de eindmeet in de aanval en liet vervolgens zijn vijf medevluchters achter zich. Evenepoel won met twee minuten voorsprong.

Een straf nummer alweer van Remco Evenepoel. In de gietende regen won hij de Coppa Bernocchi, één van de oudste wielerwedstrijden op Italiaanse bodem. Na zo’n 60 kilometer trok Evenepoel samen met vijf metgezellen in de aanval, waaronder ploegmaat Masnada en de Fransman Pinot. In de lokale ronde reed Evenepoel weg van zijn concurrenten en won na een bijzonder knappe aanval van zo’n 140 kilometer uiteindelijk met twee minuten voorsprong.

De Coppa Bernocchi is één van de voorbereidingskoersen op de Ronde van Lombardije. Die wordt zaterdag gereden. Evenepoel volgt op erelijst onder meer Sonny Colbrelli op, die gisteren nog Helleklassieker Parijs-Roubaix won.

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

Beestig goed bezig! Afl.02

In ‘Beestig goed bezig’ bezoeken we mensen die zich inzetten voor het welzijn van de dieren. Dierenarts Peter Mievis geeft enkele tips hoe je het best een huisdier kan houden. En we gaan langs bij Pascale die een erkende Cattery heeft. Schattiger dan dit wordt het niet!

VIVA! Wijnen Vinea

VIVA! trekt naar Vinea in Eizeringen (Lennik). Bij de zussen Inge en Eva spat de liefde en de kennis voor wijnen ervan af. Hou alvast je agenda bij de hand, want binnenkort houden ze opendeurdagen.

Rondje Rand: In de Oude Smis van Mekinge

Dit weekend houden we halt 'In de Oude Smis van Mekingen', een landelijke herberg in Sint-Pieters-Leeuw. Naar verluidt bestaat deze kroeg al meer dan 165 jaar. Annie Stiens is de waardin van de vierde staat generatie en is nog lang niet van plan om er de brui aan te geven.

VIVA! Herfst Evolve Fashion Grimbergen

In VIVA! Herfst staat de volslanke mode centraal. Bij Evolve Fashion in Grimbergen zorgen Daphne en Pascale ervoor dat elke vrouw zich welkom voelt en elke klant zijn persoonlijkheid passend getoond wordt. Voorts krijg je heel wat tips, trends en meer info over hun modeshow mee.