sven_nys.jpg

Krijgen we straks een herboren Sven Nys te zien in Diegem?

zon 28 dec 2014

Om 17u30 begint in Diegem de zesde mache in de Superprestige. Het is vooral uitkijken naar Sven Nys, die er na een korte pauze zijn rentree maakt. Op Twitter klinkt hij alvast hoopvol, hij vindt deze sneeuwzondag 'een mooie dag om opnieuw te racen'.

Gisteren riep Sven Nys al zijn fans via Twitter nog op om hem voluit te steunen: 'Oproep aan al mijn fans, volgende week kunnen jullie het verschil maken. Ik heb jullie steun hard nodig. Afspraak morgen in Diegem!' Dat hij er zin in heeft, bleek uit zijn tweet van vanmorgen. Hij deelde een foto van een besneeuwde tuin met de boodschap: 'a beautiful day to race again'.

[[{"type":"media","viewmode":"mediaoriginal","fid":"24150","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"457","width":"610"}}]]

Ook de andere deelnemers warmen zich op voor een avondcross in de sneeuw. Bart Wellens had gisteren last van een slechte rug en dikke benen, maar heeft wel heel goed geslapen vannacht. Dat leiden we toch af uit zijn tweet: 'Mogen logeren tijdens deze drukke crosdagen bij ons vader en moeder is zo relax! #meerrust #goodolddays'.

Geen goede nachtrust dan weer voor Wout van Aert, die via Twitter laat weten dat hij forfait geeft voor Diegem. 'Ik voel me niet fris en zal daarom passen voor de cross van Diegem vandaag