Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Leider Tempo Overijse (4de B) verliest verrassend van Pepingen

Leider Tempo Overijse (4de B) verliest verrassend van Pepingen

In 4de klasse B van het voetbal liet leider Tempo Overijse verrassend punten liggen op het veld van Pepingen. Volleybalclub Asse-Lennik daarentegen voelt zich duidelijk in vorm en won alweer een wedstrijd met setstanden om u tegen te zeggen. Deze en nog vele andere uitslagen van de ploegen uit onze regio hebben we even op een rij gezet.  

VOETBAL

In de 2de nationale heeft KVW Zaventem andermaal een nederlaag geleden. Het verloor zaterdag op eigen veld met 0-3 van Oud-Heverlee Leuven. In de stand staat Zaventem op de voorlaatste plaats met evenveel punten als rode lantaarndrager Geel. 

In 3de klasse A speelde Londerzeel 2-2 gelijk tegen Oudenaarde.  Londerzeel blijft tweede in de stand op vijf punten van leider Koksijde. 

In 3de klasse B deed Diegem Sport een goeie zaak in het behoud.  Het won met 0-3 van de laatste in de stand Turnhout en telt nu 9 punten.  Diegem staat nu 16de.  Grimbergen verloor op eigen veld met 0-2 van Hoogstraten en zakt naar de 14de plaats.

In 4de klasse B verloor leider Tempo Overijse verassend van Pepingen met 2-1. Ook eerste achtervolger Franc Borains, dat evenveel punten telt, verloor met 4-2 van Schaarbeek waardoor Overijse leider blijft. Wolvertem speelde 1-1 gelijk tegen Leopold FC en heeft daardoor nu 1 punt meer dan de laatste in de stand Ganshoren.

VOLLEYBAL

In de eredivisie van het volleybal heeft Asse-Lennik met 0-3 gewonnen van Puurs.  Asse-Lennik was duidelijk de betere ploeg. Setstanden waren immers 18/25, 14/25 en 16/25.  Asse-Lennik klimt daardoor naar de 3de plaats op 2 punten van Antwerpen en 6 punten van leider Roeselaere.  Maaseik staat pas 4de met 10 punten.