Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Londerzeel grijpt naast de punten in Petegem

 

Londerzeel grijpt naast de punten in Petegem

In tweede amateurklasse A van het voetbal mocht Londerzeel dit weekend op bezoek bij Petegem. SK Londerzeel keerde na een 4-3 nederlaag met lege handen naar huis.

Londerzeel liet in eerste helft gaten vallen in de defensie en daar profiteerde Petegem van via Vanborm. Aan de rust stond het 1-0. Ook na de pauze domineerde Petegem. Joye schoot na 8 minuten in de tweede helft de 0-2 binnen en wat later maakte Crispyn er 3-0 van. Londerzeel herpakte zich nog via Deflem die voor de 3-1 zorgde. De bezoekers kregen wat later nog een strafschop. Van Eyck zette die om in 3-2. Amper een minuut later scoorde Petegem voor de vierde keer. Londerzeel reageert met een knappe vrije trap van Van Eyck : 4-3. In de slotminuut werd het ei zo na nog 4-4, maar de Petegemse doelman hield stand. Londerzeel dus met lege handen naar huis.

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

SPORT 25/10/2021

Bekijk hier de sport van maandag 25 oktober.

NIEUWS 25/10/2021

Bekijk hier het nieuws van maandag 25 oktober.

Vlaanderen Regionaal 24/10/2021

In Vlaanderen Regionaal kijk je met Felice Dekens naar de leukste of meest spraakmakende reportages van de andere regionale zenders.

VIVA! Wijnen: Wijnkasteel Genoels-Elderen / Wijnkasteel Vandeurzen

In VIVA! Wijnen blikken we terug op onze uitstap naar 2 wijnkastelen die RINGtv vorig jaar organiseerde. Met onze kijkers brachten we een bezoek aan wijnkasteel Genoels-Elderen in het Limburgse Haspengouw en wijnkasteel Vandeurzen in het Vlaams-Brabantse Hageland.